Estrenes

Verlaat i Anna Ferrer es qüestionen l'existència com un «Borp»

Estrenem en exclusiva el nou videoclip de la cançó de Verlaat i Anna Ferrer

 «Borp» forma part de l'EP debut de la banda menorquina, 'Borps i abatzers'

| 21/02/2023 a les 12:30h

El videoclip de «Borp»
El videoclip de «Borp»
El 2020, la banda menorquina Verlaat va fer els seus primers passos en el concurs de bandes emergents Sona9. Després de l'experiència, la banda ha publicat fins a dos EPs: Borps i abatzers i Verlaat (Borp Records, 2021 i 2022). Recentment, la formació ha recuperat un dels temes del primer EP, "Borp" —amb la col·laboració de la cantant menorquina Anna Ferrer— i n'ha ideat un videoclip. Avui, el presentem en primícia.


"Borp" és una reflexió introspectiva sobre l'existència amb una metàfora zoològica. "Borp (o les seves variants 'borb' o 'born') és una paraula autòctona que s'empra a Menorca com a sinònim de medusa. Com un animal nòmada que se l'emporta el corrent, el nostre protagonista aprèn a acceptar el seu insignificant paper dins l'univers i a entendre que el seu únic timó pot ser estimar el que viu", explica la banda. La col·laboració amb Anna Ferrer va sorgir a proposta de la banda, després que li mostressin a Ferrer una maqueta del tema: "Anna ens va oferir no només la seva veu, sinó que també ens ha ajudat a acabar de quadrar l'estructura del tema i a produir-lo", reconeixen.

Aquest nou videoclip ha estat dirigit per Toni Allès, qui ja havia col·laborat amb el grup en el videoclip de "Nit i dia". Juntament amb Manuel Pérez, a càrrec del vestuari, i Joan Taltavull com a actor, Allès ha configurat un videoclip arrelat a la natura i que, segons el grup, "reflecteix molt bé el missatge de la cançó".  

Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, pop-rock, Borps i abatzers, verlaat, Verlaat, edrbalears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.