Videoclips

La Ludwig Band homenatja Bruce Springsteen amb «Contraban»

El sextet presenta el tercer avançament del seu pròxim disc, 'Gràcies per venir'

Quins són els nous discos d'aquesta tardor?

| 12/09/2023 a les 17:30h

La Ludwig Band
La Ludwig Band | Arxiu The Indian Runners
El tercer llarga durada de La Ludwig Band, Gràcies per venir (The Indian Runners / Ceràmiques Guzmán, 2023), ja és més a prop de veure la llum. Per això, avui la banda ha presentat el tercer avançament d'aquest futur treball, "Contraban", un tema rocker farcit de referències al gran Boss del gènere: Bruce Springsteen.


"Contraban" és una cançó eminentment rockera que des d'un bon inici deixa clara una picada d'ullet al mític "Glory Days" d'Springsteen. El riff de guitarra així com el ritme de la bateria s'emmirallen de forma evident en el tema de l'estatunidenc per donar el tret de sortida a un tema amb múltiples referents, com per exemple noms de l'ona laietana com Pau Riba i Sisa. Al llarg de la cançó, el tema va creixent i guanyant potència gràcies a l'energia de la bateria i els acords planxats de l'orgue hammond, que culminen en una tornada final amb una altra gran reminiscència al Boss: la melodia del saxo, que recorda al final de "Dancing in The Dark".

El videoclip de la cançó, dirigit per Eva Carretero, mostra com és un dia de concert de La Ludwig Band. Al llarg del clip, s’intercalen imatges de carretera, de proves de so i d'una actuació en una festa d’envelat d’estiu.

Segons apunta la mateixa banda, El disc del Bruce era un dels possibles noms d'aquest nou treball, que finalment ha acabat dient-se Gràcies per venir i es publicarà el pròxim 20 d'octubre. L'àlbum tindrà un total d'onze cançons i continuarà desenvolupant l'estil personal de La Ludwig Band, que va des dels ritmes més roquers i enèrgics fins als arranjaments corals més delicats.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, la ludwig band, videoclips, La Ludwig Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.