Videoclips

Ven'nus s'obre al dolor amb «Cap trosset de mi»

La cantant publica un nou senzill acompanyat del seu remix, «KETAAMBTU / captrossetdemi»

| 14/11/2023 a les 15:30h

Ven'nus
Ven'nus | Arxiu Halley Records
Ven’nus, el nom artístic de Valèria N. Saurí, va començar la seva trajectòria musical durant el confinament, musicant poemes que tenia escrits. Enguany, la cantant i compositora sabadellenca ha publicat el seu segon Bocaterrossa (Halley Records, 2023) i el senzill “T’hi quedes” i ara, treu a la llum dues noves cançons —o dues versions de la mateixa cançó—: “Cap trosset de mi” i “KETAAMBTU / captrossetdemi”.


“Cap trosset de mi” és una balada amb un missatge reflexiu, directe, concís i cru. A través de la seva lletra, Ven'nus reflecteix el moment en què una persona s'adona que en la vida de la persona que desitges, ja no hi queda cap tros de tu. Res del que havia significat el dia a dia amb aquella persona especial perdura i ja res torna a ser com abans.

La producció de la balada, que destaca per les grans capes de sintetitzadors, ha anat a càrrec de la mateixa cantant i Vernat, qui ha col·laborat amb Ven'nus tant en gires, col·laborant en cançons (com "Hi ha rumors") o treballant la producció musical (com "D'estoc"). El videoclip que acompanya “Cap trosset de mi” és una peça audiovisual feta juntament amb Isaac Fluxà com a director, que indaga en la part física i literal de perdre una relació, un amor, una amistat o un sentiment.



Paral·lelament, Ven'nus també ha publicat avui “KETAAMBTU / captrossetdemi", el remix ballable de la balada “Cap trosset de mi”, i que vol ser la cara oposada de la cançó original. En aquesta versió més accelerada, la sabadellenca busca deixar enrere la melancolia per abocar-se a la nit i a la desconnexió ràpida per oblidar un mal tràngol. En definitiva, posa en segon pla el missatge i dona importància a escoltar-se a un mateix i anar en sintonia amb el teu propi cos.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Ven'nus, videoclips, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.