Estrenes

«Estic prou bé» és el nou himne de Mabel Flores

Estrenem el darrer videoclip de la vallesana, «Estic prou bé»

| 16/01/2024 a les 11:00h

Mabel Flores
Mabel Flores
Ja fa 8 anys que Mabel Flores va debutar, i són tres els àlbums que ha publicat -Desnudando el alma (autoeditat, 2016), Entre mujeres (autoeditat, 2018) i Meraki (Kasba Music, 2021)-. Ara, en prepara un de nou, del qual avui ens regala en primícia "Estic prou bé" (Picap), un tema més optimista i festiu del que sembla de primeres, i que esdevé una oda a la resiliència.


No sorprendrà a ningú confirmar que intentar viure de la música a Catalunya no és un camí fàcil. En aquesta cançó, Flores exposa les pors i els entrebancs que comporten la vida artística, però també tot allò bo i bonic que té i que, al cap i a la fi, és per ella el que fa que pagui la pena. "No sé si encara em queden forces per fer una passa més. No sé si encara queda algú que escolti el meu batec, però (...) saps prou bé que val la pena intentar-ho mentre hi hagi 'somebody else, somebody', així, com tu i com jo", canta l'artista.

"Aquesta cançó tracta sobre la necessitat de trobar un equilibri entre les complexitats, els desafiaments o la pressió a la qual ens exposen certes situacions, i el plaer d'aquestes", resumeix l'autora. "Parla sobre la meva relació amb la música, amb tot el bo i tot el dolent que porta, i la importància de lluitar per la pròpia veritat".

Amb una producció a tres mans, feta per ella mateixa, Àlex Sánchez 'Peri' i Pep Saula (Sexenni), Mabel Flores continua allunyant-se de la cançó d'autor més pura que defensava als seus inicis i s'endinsa en un nou univers, festiu i actual, de pop, electrònica i ritmes llatins. "Estic prou bé", a més, ha quedat entre les tres finalistes del vot popular per ser la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2024.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Mabel Flores, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.