Festivals

La música eclipsa Girona amb el festival Tempo Sota les Estrelles

La desena edició de la cita portarà bandes com Marlango, Love of Lesbian o Marion Harper

Les 20 cites musicals del mes de juliol

| 12/07/2018 a les 11:00h

Love of Lesbian actuarà el 23 de juliol al festival
Love of Lesbian actuarà el 23 de juliol al festival | Xavier Mercadé
El festival Tempo Sota les Estrelles compleix 10 anys omplint de música i gastronomia les nits d'estiu a Girona. El desè aniversari del festival tindrà lloc del 19 de juliol al 12 d'agost en dos espais, l'Auditori Tempo i el Village Tempo. 

L'escenari principal del festival se situarà a la plaça dels Jurats amb l'Auditori Tempo. Marlango obrirà el festival el 20 de juliol amb un concert per reviure els seus grans èxits i avançar algunes cançons del que serà el seu nou disc, Technicolor. Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer de Love of Lesbian hi tocaran dos dies més tard, el 23 de juliol, per repassar els seus temes més coneguts. La plaça dels Jurats de Girona també acollirà els concerts d'Emmanuel Djob i la Jove Big Band de Girona (25 de juliol) , el trio Brooklyn Tortured Soul (26 de juliol) i els novaiorquesos Lucky Chops (28 de juliol).

A la zona del Village Tempo, ubicada al Passeig Arqueològic de Girona, s'oferirà gratuïtament una barreja d'experiències musicals i gastronòmiques de mans del restaurant El Ginjoler de Sant Feliu de Guíxols. Aquest segon escenari s'estrenarà amb una actuació sorpresa el 19 de juliol d'un conegut artista català, el 21 de juliol hi passarà Marion Harper, el cantautor gironí David Mauricio ho farà el 2 d'agost, el rhythm'n'blues de Waltrapa & Cashmakers hi sonarà el 3 d'agost, Hálldor Már hi actuarà el 7 d'agost i les versions de Litus 3 hi seran el 9 d'agost. Un any més el festival col·laborarà amb el festival Neu!, que portarà els directes de cantants com Ferran Palau, Tom Hagan, Ljubliana & The Seawolf, que actuaran a l'escenari del Village el pròxim 4 d'agost.

Les novetats de l'edició 10
Enguany el festival estrena una nova secció al Village que rep el nom de Talents Tempo, on posaran a disposició dels nous talents gironins el segon escenari principal del festival. A més, també s'incopora al festival el projecte Girls Young Talent (27 de juliol) de l'escola de les noves arts aplicades Sarriart de Sarrià de Ter, que donarà l'oportunitat a noies joves per demostrar el seu talent vocal i pianístic a l'escenari del Tempo.

Una altra novetat serà que la programació del festival estarà adaptada als horaris europeus per garantir el descans dels veïns i veïnes de la ciutat. El festival també oferirà l'oportunitat d'ampliar els coneixements sobre astronomia mentre es gaudeix d'un bon sopar. El dia 1 d'agost se celebrarà el "Sopar astronòmic" organitzat pels amics d'AstroGirona, que aixecaran un planetari obert a la plaça i oferiran un sopar també a càrrec d'El Ginjoler.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Tempo sota les estrelles, festivals, Girona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.