estrenes

Les dues noves cançons d'Eivibonny t'ensenyen a viure

Estrenem dos avançaments del disc de debut de la banda, 'Cor valent', que sortirà al mercat el proper divendres 28 de setembre

"Amic del vent" i "Foc" són dos temes de motivació i celebració de la vida

Les 15 cançons que més han sonat a la ràdio aquest estiu

| 26/09/2018 a les 11:30h

Eivibonny
Eivibonny | Barbara Puig Ventós
Els de Sant Vicenç dels Horts han tingut un estiu ben mogut, ja que el seu senzill de debut, "Fills del món", ha estat un dels èxits més escoltats de la temporada. Després d'aquesta acollida tan bona per part del públic català, Eivibonny vol seguir escalant posicions a les llistes de cançons més reproduïdes dels Països Catalans i per això estrena nou material. Amb el seu primer disc a punt de sortir al mercat, concretament el proper divendres 28 de setembre, el grup avança dos temes per als que no puguin esperar a escoltar el seu folk de tons rockers.

Les cançons "Amic del vent" i "Foc" són celebracions de la vida, manuals d'autoajuda per gaudir de cada instant. En el cas del primer tema, els del Baix Llobregat canten màximes vitals com "respira fons i sent la vida" o "trepitja fort i aprèn a viure", motivacions en forma de folk per encarar lo bo i dolent que ens trobem en el nostre camí diari. 



Amb un missatge similar però amb uns quants graus més de temperatura, "Foc" anima a seguir "sempre endavant" i a ser "foc ardent" per buscar la millor versió d'un mateix. Aquest tema combina un to èpic i d'inconformisme amb l'intimisme d'una lletra que parla de la fortalesa interior de cadascú.



Eivibonny sorgeix al Baix Llobregat, on Ferran Rosell i Xavi Esteve, dos amics de la infància, van començar a fer els primers passos musicals durant l’estiu del 2015, amb la posterior incorporació de Josep Bofill i Joan Prat, que van acabar de completar la formació. Tres anys després són a pocs dies de llançar Cor valent (Krik Music, 2018), un primer àlbum que ha entrat amb bon peu en el panorama musical català i que fa mesos que volta pels escenaris del territori. A tall de presentació del nou disc, el grup de folk ja està planificant els seus propers directes, que s'aniran confirmant al llarg de les properes setmanes.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, estrenes, folk, Eivibonny

COMENTARIS

Vaja descoberta!!!!!

Muntsa RJ, 26/09/2018 a les 13:15

Un dels millors records d’aquest estiu, pujar al cotxe obrir la ràdio i escoltar una música boníssima, no sabíen qui eren, però no vem parar fins a descobrir-ho. Van resultar ser EIVIBONNY. Ens encanten!!!!! Esperant saber més!!!!!!

Eivibonny

Montse JC, 26/09/2018 a les 16:36

Acabo d’escoltar les cançons penjades, són boníssimes!!!!!

L'amic del vent i Foc.

Ramon Marcè, 26/09/2018 a les 20:46

Dues cançons molt guapes. M'han agradat molt.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.