festivals

Zoo, Talco i Auxili encapçalen el cartell del Festivern

El festival del cap d'any valencià anuncia la totalitat del cartell

| 17/10/2018 a les 14:00h

Auxili
Auxili | Arxiu de l'artista
Arriba la catorzena edició del festival més fred de l'any, tot i que el carregament de concerts que proposa de ben segur que ajudarà els assistents a entrar en calor. Trenta grups passaran durant tres dies i tres nits per Tavernes de la Valldigna (la Safor) per tal d'acomiadar el 2018 i donar la benvinguda al nou any en un festival que tampoc s'oblida de donar cabuda a les activitats culturals i esportives.

La gran novetat d'aquesta edició és que la primera jornada, la del 29, serà ja d'alt voltatge i no una mera festa de presentació. El dissabte, Zoo repetirà al festival, aquest any com a cap de cartell. Aquesta primera nit també tindrà els concerts de Machete en BocaTribadeAdala & the Same Long BandAtupaNovus OrdoCactusInèrciaMaldats i Las Hijas de la Cumbia.


Talco, que ja s'ha convertit en un membre més de la família Festivern, després de les seves mítiques actuacions a les edicions 2013-2014 i 2016-2017, torna per encapçalar el cartell del diumenge 30. Els acompanyaran DesakatoMafaldaTremenda JauríaIraBuhosJazzwomanMetall i SoBalkan Paradise Orquestra i Bart Brown.

Els encarregats d'encetar el 2019 a ritme de reggae seran els ontinyentins Auxili en una nit màgica, com sempre, que portarà Narco, SFDKEls CatarresSmoking SoulsLa Selva SurNew York Ska Jazz EnsembleLa FúmigaThe Dance Crashers i Plan B.

Els abonaments ja es poden adquirir aquí.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, cap d'any, festivern, zoo, talco, auxili, valencià, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.