estrenes

Joana Gomila presenta la Mallorca turística a la «Jota dels hereus»

La manacorina publicarà l'àlbum 'Paradís' el proper 6 de març

| 03/03/2020 a les 10:00h

Joana Gomila
Joana Gomila | Juan Miguel Morales
Centrada en la insularitat, la manacorina Joana Gomila ha cuinat a poc a poc el disc Paradís (Bubota, 2020), un segon àlbum trencador en què la cantant reflexiona amb la teclista sabadellenca sobre la realitat de Mallorca i l'interior de cada persona. Després de Folk souvenir (Bubota, 2016), la vocalista enregistra temes propis que veuran la llum el proper 6 de març. Mentrestant, parem l'orella a l'avançament "Jota dels hereus", una cançó sobre l'especulació que viu la seva terra.

"Des que tenia 14 o 15 anys que rebutjo el turisme massiu i procuro anar a cercar els racons salvatges, però al final els hotels són la nostra herència. L'herència no la tries, has de decidir què en fas. A s'Illot, on estiuegem molta de la població autòctona, travesses un pont sobre un torrent i hi ha hotels i botigues de souvenirs, tot bastant horrorós, però també a poca distància hi ha un poblat talaiòtic dels més importants de Mallorca, que no visita ningú. Cal repensar què volem oferir als turistes", explica Gomila sobre el tema. 



La manacorina, que va actuar al Tradicionàrius, ja es prepara per seguir presentant en directe aquest nou àlbum, un nou so transgressor de la música d'arrel. El proper 22 de març tocarà les cançons de la nova referència al Tarambana de Cardedeu. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Joana Gomila, estrenes

COMENTARIS

Força!!!

Maria Luisa Cerezo Sifas , 03/03/2020 a les 21:47

M'encanta, es una veu al vent perque arrivi al cor dels humans!!!

Jota del hereus

Anònim, 04/03/2020 a les 15:47

M'agrada molt!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.