Actualitat

L'Heliogàbal reprèn els concerts en viu

La sala gracienca estrena dos nous cicles de concerts a partir del març

L'aniversari agredolç de l'Heliogàbal

| 23/02/2021 a les 11:00h

David Carabén
David Carabén
A partir d'aquest mes de març, la sala gracienca Heliogàbal estrena dos nous cicles de concerts amb artistes com David CarabénMagalí Sare i Marta Roma, o Ketekalles, entre altres. La sala reactiva així l'activitat de concerts en viu, després d'uns darrers mesos particularment complicats, en què tant les pèrdues originades per la pandèmia com els retards reiterats de les ajudes econòmiques havien posat la sala en una situació límit que pràcticament els abocava al tancament. Ara, però, la sala pot engegar aquests dos cicles de concerts que contribuiran a revitalitzar l'Heliogàbal: Vermuts a l'Hèlio, en horari de migdia i en format vermut, i cicle Segells Residents, enfocat a potenciar i visibilitzar artistes i segells discogràfics locals.

Vermuts a l'Hèlio comptarà per a la programació de març amb sis artistes diferents: el ja esmentat David Carabén (dissabte 6), que obrirà el cicle, Jonás de Muria (dissate 13), Lluís Cabot (diumenge 14), Joan Colomo (dissabte 20), Anaïs Vila (diumenge 21) i Esperit! (diumenge 29). A més, cada artista oferirà dues sessions del seu directe, la primera de les quals a les 13h, i la segona a les 14:30h.

Per la seva banda, el cicle Segells Residents està estretament lligat al dia internacional de la dona, el 8 de març. Per aquest motiu, aquest primera edició del cicle anirà a càrrec del segell Las pibas producen, una associació cultural que neix a Barcelona l'any 2018 amb l'objectiu de donar visibilitat a dones (siguin cis, trans, o no binàries) relacionades amb l'àmbit de la música i la cultural en general. Al llarg del mes, s'han programat quatre artistes femenines repartides entre la sala Heliogàbal i el Centre Artesà Tradicionàrius: Elane (dimarts 9) i Clikapika (dimarts 16), Ketekalles (diumenge 7), i Magalí Sare i Marta Roma (dimarts 23). A més, també podrem gaudir d'un concert de micròfon obert a l'Eart el dissabte 27.

Com ja és habitual, l'aforament de tots els concerts és limitat a causa de les restriccions per la pandèmia i les entrades s'han de comprar de forma anticipada al web d'Heliogàbal.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Cicle segell residents, Vermuts a l'hèlio, concerts, heliogàbal

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.