Actualitat

Els Catarres, Suu i Lildami seran a l'Heliogàbal amb Halley Records

Aquest del mes de març, Halley Records protagonitza el Cicle de Segells Residents a la sala gracienca Heliogàbal

| 28/02/2023 a les 15:00h

Els Catarres
Els Catarres | Mònica Figueras
El segell discogràfic Halley Records protagonitza aquest març el Cicle de Segells Residents a la sala l'Heliogàbal de Barcelona. El 10 de març començaran els concerts i activitats del cicle, on una desena d'artistes del segell presentaran les seves novetats en directe, com ara Els Catarres, Suu, Lildami, Roba Estesa, Sara RoyFiga Flawas


Adriano Galante
El 10 de març s'inaugurarà el cicle amb una Listening party del primer disc en solitari del cantant Adriano Galante (Seward) -Toda una alegría (Halley Records, 2023)-, i una actuació sorpresa.


Els Catarres 
L'11 de març, el trio d'Aiguafreda tornarà a l'Heliogàbal, després de 6 anys, amb un concert íntim i acústic del seu últim disc, Diamants (Halley Records, 2022).


Roba Estesa
El 15 de març, hi actuarà la banda Roba Estesa, que actualment es troba en una nova etapa més urbana, electrònica i pop. Hi farà un showcase, on presentarà alguns dels seus nous senzills en directe, i una sessió de dj.


Suu i Sara Roy
El 18 de març, la cantautora barcfelonina Suu farà un concert proper i en solitari de les cançons del seu últim disc, Karaoke (Halley Records, 2022). La mateixa nit també actuarà la cantant Sara Roy, que exmembre de Macedònia, ja presenta nous temes com "Ja no m'importa", des del llançament del darrer treball (A)mar (Halley Records, 2021).


Triquell i Habla de Mí en Presente
Pel 23 de març, l'exconcursant d'Eufòria Triquell ha preparat una Listening party de presentació del seu primer disc. La festa acabarà amb una sessió de dj a càrrec de Habla de Mí en Presente


Lildami, Mi Amargo, Figa Flawas, Yung Rajola i Doble & Hugsound
El 25 de març serà la nit urbana. Hi actuaran, en format reduït i a l'estil del clàssic open micLildami amb el seu nou disc Dummy (Halley Records, 2023); Mi Amargo amb Palomitas en el suelo (Halley Records, 2022); Yung Rajola amb Cor trencat deluxe (Halley Records, 2022); Doble & Hugsound amb Vida lenta (Halley Records, 2022); i l'últim fitxatge del segell, el duet vallenc guanyador del concurs Sona9 2022 Figa Flawas.


Arribar i Ploure
El 30 de març el cicle acabarà amb el concert de presentació del primer àlbum d'Arribar i Ploure, el grup de música creat pel baixista Txarango, Àlex Pujol, i l'actor Ricard Farré. El preu de l'entrada del concert és de 15 €.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Heliogàbal, Halley Records, heliogàbal

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.