Actualitat

Els Catarres esgoten entrades per al quàdruple concert a l'Apolo

El trio d'Aiguafreda oferirà quatre concerts a la sala barcelonina entre el 22 i el 25 de novembre

 Cada concert estarà dedicat a cadascun dels seus darrers quatre discos

Els concerts formen part del Curtcircuit, el cicle de concerts de l'ASACC

| 05/07/2023 a les 16:30h

Els Catarres en directe
Els Catarres en directe | Arnau Jamira
Els Catarres han anunciat que han exhaurit totes les entrades per al quàdruple concert que oferiran aquesta tardor a la sala Apolo de Barcelona. En total, han venut 4.800 entrades, una xifra lleugerament superior a les 4.620 persones que pot acollir el Sant Jordi Club -l'espai en què van engegar la gira de presentació del seu últim disc Diamants (Halley Records, 2022)-.

Aquests quatre concerts, que se celebraran entre el 22 i el 25 de novembre, posaran punt final a una gira de dos anys que ha celebrat els deu anys de trajectòria de la formació. Cadascun dels concerts estarà dedicat a un dels seus quatre darrers àlbums: el del dimecres 22 estarà centrat en Postals (Música Global, 2013), el de dijous 23 en Big Bang (Música Global, 2015), el de divendres 24 en Tots els meus principis (Música Global, 2018) i el de dissabte 25 en Diamants (Halley Records, 2022). Tot i això, als quatre concerts també hi haurà una part dedicada a les cançons més emblemàtiques del grup.

Aquestes quatre dates formen part del cicle Curtcircuit que organitza l’ASACC, l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya. L'any 2016, Els Catarres ja va organitzar amb l'ASACC una gira que reivindicava les sales de concerts i que els va portar durant dos caps de setmanes a tocar en les set principals sales de concerts de Barcelona. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, curtcircuit, ASACC, Els Catarres, Apolo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.