Estrenes

​Sexenni sua la samarreta per un sexe segur i feliç

Estrenem la nova cançó del sextet per a la campanya del Centre Jove de Salut Sexual de l'Ajuntament de Lleida, «Suant la samarreta»

| 11/01/2024 a les 17:45h

Sexenni com a avatars de la Wii al videoclip «Suant la samarreta»
Sexenni com a avatars de la Wii al videoclip «Suant la samarreta»
Des de “De lao” -inclosa a l’àlbum debut Retrats (Delirics, 2022)-, que el grup lleidatà Sexenni no para de guanyar adeptes. Després d’una exitosa presentació del darrer disc Supernova (Delirics, 2023) -amb temes com el celebrat “Per la borda”-, el sextet s’embarca en una nova aventura. I en aquesta ocasió, en companyia del Centre Jove de Salut Sexual de l'Ajuntament de Lleida. N’estrenem el resultat: el videoclip “Suant la samarreta”.
 

El Centre Jove de Salut Sexual de Lleida, que té com a objectius promoure una sexualitat positiva entre els joves i vetllar per als seus drets sexuals i reproductius, ha llençat una campanya que té, com a banda sonora, un tema inèdit de Sexenni. Es tracta de “Suant la samarreta”, on festivament, subtil i metafòrica, el sextet parla de sexe d’una manera positiva, però sense oblidar la responsabilitat que comporta -parar quan cal, i respectar quan una cosa no agrada a la parella sexual- i promovent el sexe segur amb protecció. “Para para para i fiquem-li funda al caneló, que Déu nostre senyor ens va fer amb molt mala baba”, canten amb cert humor i ironia.
 
Com no podia ser d’altra manera, a més, el tema no perd trets tan característics del sextet de Lleida com les referències esportives -tot i que també n’hi ha als Beatles-, i el seu estil de pop electrònic i festiu. La producció, com sempre, ha anat a càrrec de Pep Saula (també membre de Sexenni), mentre que el videoclip ha estat fet per Alba Munyoz i Èric Zwatrzko.
 
***
El Centre Jove de Salut Sexual de l'Ajuntament de Lleida ofereix atenció als joves i a les joves, un espai on fer consultes sobre sexualitat o relacions sexoafectives, dispensa preservatius i fa proves d’embaràs i ITS. Al llarg del territori català, hi ha altres centres similars, com el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) a Barcelona, el Centre Jove de Salut de Girona, o l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual I Reproductiva) de Tarragona i la seva ‘Tarda jove’. A més, Gencat té un directori per trobar centres en zones de l’Alt Pirineu i Aran, Barcelonès, Camp de Tarragona, Catalunya Central, comarques gironines i lleidatanes, i Terres de l’Ebre.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, sexenni, estrenes, videoclips, Sexenni

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.