Premis Enderrock

Com puc seguir els Premis Enderrock 2024?

La Nit dels Premis Enderrock es podrà seguir a partir de les 21:30 h per estríming al web Enderrock.cat i a la plataforma de continguts audiovisuals locals La Xarxa+

La gala també es podrà seguir per les ràdios i televisions locals de la Xarxa i l’emissora musical iCat

TV3 emetrà la cerimònia completa dels Premis de la Música Catalana en diferit a partir de les 23:30 h

Les emissores de Catalunya Ràdio, iCat i Els 40 realitzaran programes i sessions especials des de l’Auditori Girona

Els programes 'Planta baixa' i el canal SX3 del 3Cat, 'Fet a mida', 'Via 15 i '180º' de La Xarxa, i 'Versió RAC 1' faran reportatges durant la cerimònia

Més d’un centener de periodistes i una cinquantena d’'influencers' acreditats d’arreu dels Països Catalans cobriran l’acte

| 13/03/2024 a les 12:45h

Càmera de TV3 als Premis Enderrock
Càmera de TV3 als Premis Enderrock
L’Auditori de Girona acollirà aquest dijous 14 de març, a partir de les 21 hores, la gala anual dels XXV PREMIS ENDERROCK – PREMIS DE LA MÚSICA CATALANA 2024. La cerimònia serà retransmesa en directe gràcies a la producció conjunta del 3Cat i La Xarxa que permetrà seguir-la a través de TV3 i de les ràdios i televisions locals, la plataforma Xarxa+ i el portal web Enderrock.cat.

L’esdeveniment s’emetrà en directe a partir de les 21:30h per l’emissora iCat i les televisions i ràdios locals de La Xarxa, la plataforma La Xarxa+ i el portal Enderrock.cat conduïda pels periodistes Josep Martín (iCat) i Lali Giner (Ràdio L’Escala / La Xarxa), que faran els comentaris de la gala en directe. Per segon any consecutiu, TV3 també emetrà la cerimònia completa en diferit a partir de les 23.30 hores, i diumenge el 33 oferirà programa musical de resum amb les principals actuacions.

Durant la gala hi haurà un ampli desplegament amb més d’un centenar de periodistes de diaris, ràdios i televisions nacionals i locals, diaris digitals i publicacions especialitzades, així com d’una cinquantena d’influencers vinguts d’arreu dels Països Catalans.

 

PROGRAMES ESPECIALS DES DE L’AUDITORI

La 26a edició dels PREMIS ENDERROCK comptarà amb la realització de programes especials i connexions en directe a càrrec dels principals mitjans radiofònics i televisius del país.

La Tarda de Catalunya Ràdio, conduït per Elisenda Carod, i l'espai informatiu musical Independents d'iCat, dirigit pel periodista Josep Martín, traslladaran per un dia els seus estudis a l’Auditori de Girona per oferir programes especials de seguiment de la gala amb entrevistes i actuacions d'alguns dels protagonistes de la vetllada. El programa Loft d’iCat, presentat per Berta Aroca i Xènia Casado, també connectarà en directe amb la catifa vermella dels premis per parlar amb els artistes, grups i personalitats assistents abans d’entrar a la sala.

 

Xènia Casado fent un programa en directe des l'Auditori de Girona als Premis Enderrock 2023 Foto: Carles Rodríguez



A més, entre moltes altres cobertures de mitjans, també s'han confirmat connexions especials en directe amb el Telenotícies Vespre i el programa Planta baixa de TV3, així com intervencions als espais Fet a mida, Via 15 i 180º de La Xarxa. El Dj i locutor d’Els 40, Uri Mora, repetirà com en les darreres edicions amb una sessió musical amb la banda sonora de la gala durant les dues hores prèvies des del hall del l’Auditori de Girona.

A més, programes com el Versió RAC 1, de Toni Clapés, realitzarà un reportatge dels Premis de la Música Catalana amb el col·laborador i enviat especial Marc Bala. I també el digital El Nacional cobrirà la gala amb tres populars influencers, Nuria Simón, Ona Jou i Joana Cabratosa, conegudes com Can Putades.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, premis enderrock, Premis Enderrock, Premis Enderrock 2024, actualitat, TV3, la xarxa, icat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.