estrena

La música de Rebel Babel torna a baixar al metro

Estrenem una nova flashmob del col·lectiu musical europeu a Barcelona on col·labora amb la Brass Band del Taller de Músics

| 25/04/2017 a les 11:30h

Els rapers Rapsusklei i Jan Feat són dos dels principals instigadors de Rebel Babel
Els rapers Rapsusklei i Jan Feat són dos dels principals instigadors de Rebel Babel | Arxiu Rebel Babel
Experts a ocupar espais públics i transformar-los amb el poder de la música, Rebel Babel tornen a posar Barcelona com a teló de fons a l’última flashmob rodada a Catalunya, i que estrenem des d'Enderrock.cat. Si fa gairebé un any van penjar la primera flashmob orquestral en què el ritme el portava una escala mecànica, ara fan pública la segona part de la performance musical a la parada de metro de Collblanc. El director de tota la moguda es fa dir Jan Feat.



El col·lectiu Rebel Babel Ensemble és molt més que un grup de música; és un projecte europeu que aglutina músics, rapers i compositors per treure’n cançons que fomenten la crítica social i la multiculturalitat. De moment els seus punts estratègics els han situat a Polònia, Suècia i l'Estat espanyol, i aquí tenen la col·laboració del raper Rapsusklei i la Brass Band del Taller de Músics com a orquestra.

El seu objectiu amb aquest nou vídeo és continuar promocionant el seu primer disc, Dialog 1 (Agora S.A, 2016), i transportar el directe a sales d’aquí. El projecte, que “sorprèn per l’originalitat”, com diu Rapsusklei, s’ha presentat en altres països europeus amb músics de cada lloc, però a l'Estat espanyol encara no s’ha pogut degustar en directe. La mescla entre bases de hip-hop instrumental amb consignes dels rapers i els tocs de música tradicional a què pot remetre l’orquestra converteixen la proposta en única. 

Sense dates previstes, el raper saragossà es planteja “el Palau de la Música com un objectiu assumible i que ens faria molta il·lusió”. El curiós és que la festa de Rebel Babel també és apta per a festes majors o per a concerts en sales o auditoris de tot tipus.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, flashmob, estrena, videoclip, Rapsusklei, Rebel Babel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.