Estrena

Avancem el nou «bis» de Pulpopop

Estrenem el videoclip de ‘Bluesbis’, tema que tanca ‘Felicitat màxima!’, el darrer àlbum de Pulpopop

| 19/02/2018 a les 12:20h

Pulpopop
Pulpopop
Pulpopop arriba de nou per fer-se notar en el panorama musical català. Els gironins que es van reivindicar amb el Sona9 l’any 2010 ja tenen a punt el videoclip de "Bluesbis", darrer tema del seu disc Felicitat màxima! (DiscMedi, 2015), que estrenem a Enderrock.cat.

"Bluesbis" és ja la sisena cançó de l'àlbum que Pulpopop adapten al format audiovisual. Felicitat màxima! (DiscMedi, 2015) va ser el cinquè llarga durada que els gironins van realitzar al llarg de mig any. Van tenir la participació de més de vint músics, entre els quals Josep Thió de Sopa de Cabra, Ferran Massegú de Teràpia de Shock, Adrià Puntí i Eduard Gener.

Pau Boïgues és qui posa la guitarra a '"Bluesbis", i recentment ha estat nominat als Goya per la seva participació com a compositor a la pel·lícula Estiu 1993 de la directora Carla Simó Pipó, que és qui va crear l’imaginari videogràfic i fotogràfic de les primeres gires de Pulpopop.

Els gironins s'han mantingut sempre devots a les seves idees subjectes a la creativitat i el surrealisme. Tal com diuen els mateixos Pulpopop: "Continuem nedant contra corrent." Se'ls ha considerat un grup d'estil excèntric, tant per les seves cançons com per la posada a escena, i el seu nou videoclip ho demostra.

Al clip, enregistrat per La Sánchez Produccions, s'hi pot veure Pulpo en posat paròdicament narcisista emulant el "Send My Love" d'Adele. Ell mateix ens explica: "Hi va haver una època en què el 'Bluesbis' va ser desitjat per tothom. Si ha d'haver un bon bis, que sigui un blues".

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pulpopop, Felicitat Màxima!, Bluesbis, Videoclip, estrena, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.