videoclips

D'avui en 5 dècades amb Lildami

L'autor és a punt de descobrir el seu nou àlbum 'Viatge en espiral', però mentrestant fa un altre viatge encara més lluny, al «2080»

| 11/01/2021 a les 14:30h

Lildami i Emotional G
Lildami i Emotional G | Clip '2080'
Dues setmanes abans d'emprendre el Viatge en espiral (Halley Records, 2021) definitivament, Lildami descobreix una de les noves sonoritats que en formaran part sota el títol premonitori "2080". Fa tot just uns dies, sortia a la llum la primera de les pistes d'aquest nou àlbum, sorprenent sobretot pel gènere musical que la vestia: una havanera. Aquesta vegada, l'autor terrassenc encara l'expectativa amb un senzill que recupera l'essència original del seu personatge. Trap, lírica i electrònica fan ballar els tres intèrprets de "2080" -el mateix Lildami, però també Sr. Chen i Emotional G- en aquest videoclip que en menys de vint-i-quatre hores ja acumula prop d'11.000 visualitzacions. 


El futur que el raper vaticina entre versos no deixa massa lloc a l'esperança, per no dir que augura un demà malaurat, sense espai per a la natura, la tranquil·litat o la salut. "2080" arriba en forma de sàtira, en una cançó a ritme de trap que critica la mala praxis humana i n'exagera -o no-, les conseqüències. Tanmateix, l'autor ens confessa que "no acostumo a pensar en el futur, prefereixo gastar energia a decidir què dinaré avui!".

Com sempre, Lildami signa aquest nou tema juntament amb el Sr. Chen i Emotional G, que hi fan de les seves en la producció i les melodies, respectivament. En aquest cas, el vídeo ha estat a càrrec de Pau Griera i Lionel Estivill, i una de les curiositats és que les imatges de l'hospital on s'ha enregistrat van ser preses en una clínica veterinària. A més, el cantant també ens explica que la idea inicial del clip era fer referència al gat còsmic Doraemon, ja que és un personatge molt conegut que venia del futur. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, 2080, viatge en espiral, lildami, sr chen, emotional g, terrassa, trap, halley records, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.