Actualitat

L'esperit electrònic posseeix Dolo Beltrán

L'actriu i cantant barcelonina presenta un nou disc amb 8 cançons amb esperit electrònic

Joueven i Lisis ploren l'amor passat

| 28/03/2021 a les 14:00h

Dolo Bertrán
Dolo Bertrán | Redacció
Fa anys que Dolo Beltrán va deixar de ser ‘Lola, la que siempre va sola por Barcelona buscando follón’. Ara explora el pop electrònic a Moonlight (Music Bus, 2020), un disc de cançons nocturnes.



El primer que sorprèn del nou disc de la cantant i actriu barcelonina Dolo és un títol en anglès que no es correspon amb cap de les cançons: “És la primera vegada que no poso el nom d’una cançó com a títol d’un disc. Moonlight és un homenatge a la sèrie Luz de luna; no m’agradava com sonava en castellà i he preferit posar-lo en anglès”. El concepte del disc són les cançons nocturnes i conté vuit composicions pop que donen el màxim protagonisme a l’electrònica: “M’agrada molt l’electrònica i encara podria anar una mica més enllà. En aquest treball només hi ha hagut un músic que ha tocat els teclats, tota la resta és electrònica. A més, aquest disc és ple de chopeos... Fins ara no coneixia aquest tècnica de la música urbana que consisteix a agafar una veu, fer-ne un loop, i posar-hi efectes perquè quedi com un instrument més”.


L’àlbum es clou amb el tema “Barna 98”, una aclucada d’ull al passat: “L’any 1998 jo treballava de cambrera en un bar del Poble Espanyol, La Terrrazza. És una cançó molt house escrita com a record de la gent de la meva generació en un moment en què les nits eren molt curtes. Bé, ara també, però les passo dormint”. Si la covid-19 ho permet, Dolo farà gira amb una banda amb tres músics: Jordi Busquets (guitarra), Narcís Coromines (teclats) i Ricardo Salas (DJ i projeccions).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Dolo, Dolo bertrán

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.