Actualitat

L'últim concert de Lluís Llach arriba al Phenomena

Divendres 9 a la sala de cinema barcelonina es reviurà el concert que va fer el cantautor de Verges el desembre de 2021 al Palau Sant Jordi

A l'acte, hi assistirà Llach i Jordi Alsina, en representació del Debat Constituent

Lluís Llach al Palau Sant Jordi pel Debat Constituent - 18.12.2021

Barcelona, desembre del 2021

| 08/09/2022 a les 10:00h

Lluís Llach
Lluís Llach | Juan Miguel Morales
Fa dos mesos, a la sala Dolby Cinema de Cinesa La Maquinista es va projectar el concert que va fer Lluís Llach al Palau Sant Jordi el 2021, íntegrament en Ultra HD i àudio immersiu Dolby Atmos. Aquest divendres 9 de setembre es tornarà a passar l'actuació, aquesta vegada obert al públic, al cinema Phenomena (Barcelona) a les 11h. En aquesta cita hi estarà present Llach i en representació del Debat Constituent, Jordi Alsina.
 
Després de catorze anys retirat dels escenaris, el desembre de l’any passat, Llach va tornar a pujar en un, per incentivar la participació en la macroenquesta que el Debat Constituent va llençar a la ciutadania per decidir i assentar les bases constitucionals del futur polític de Catalunya. En aquest esdeveniment l'artista va estar acompanyat dels artistes i bandes: Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés, Joan Reig, Ju, Montse Castellà, el Mag Lari i la ballarina Marta Carrasco, amb qui va interpretar peces com "Abril 74", "País petit", “Cançó d’amor”, "L'estaca" i "Que tinguem sort", entre altres. 
 
El realitzador Paulí Subirà i un equip de professionals de Mediapro i TV3 van ser els encarregats de gravar cada moment del concert. Amb una gran tasca de postproducció, s'ha aconseguit l'obra audiovisual, la qual es va poder veure al juliol i ara, el divendres 9 de setembre al cinema Phenomena de Barcelona. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Lluis Llach

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.