Estrenes

Guillem Roma troba el seu lloc idíl·lic

Estrenem en primícia «Un lloc», el primer avançament del pròxim treball del manlleuenc

Guillem Roma: «Kiribati és el primer país que quedarà submergit per culpa del canvi climàtic»

| 16/11/2022 a les 11:00h

Guillem Roma
Guillem Roma
L'aventura tropical de Kiribati (U98 Music, 2021) va portar Guillem Roma en un onatge sonor llatinoamericà i un mar de reflexions sobre l'impacte mediambiental del canvi climàtic. Ara, el cantant manlleuenc ha fet un salt geogràfic i s'endinsa en boscos frondosos per cuinar el seu cinquè disc, que veurà la llum a principis del 2023. Avui, us en presentem en exclusiva el primer avançament, "Un lloc".


"Un lloc" és un refugi natural apartat del món superficial i frenètic. Sota els arpegis omnipresents de la guitarra i el coixí dels sintetitzadors, Roma basteix un espai de confort on la natura acull i les persones es cuiden. Acompanyat per la veu de la seva germana Marta Roma, el cantant vincula aquest paratge amb històries del passat: "De petit, tenia una cabana al bosc. Hi anàvem amb bici, travessàvem el riu i entràvem a la fageda per anar a cuidar aquell tros que era com una casa".

El videoclip, ideat i dirigit pel mateix Guillem Roma, aporta a la cançó un aire de màgia i misticisme, i compta amb l’actriu i cantant Júlia Bonjoch com a protagonista i la col·laboració de diversos amics i família de l’artista. "És una cançó molt especial per mi perquè hi construeixo un mapa que em serveix per a saber qui soc, d'on vinc i cap a on vull anar", conclou el manlleuenc.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Guillem Roma, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.