Actualitat

«SexeSexy»: ja es pot escoltar la col·laboració de Mushka i BadGyal

Les germanes Farelo publiquen la seva esperadíssima col·laboració, «SexeSexy»

Mushka, Bad Gyal, «SexeSexy» i la fal·lera Farelo

| 28/03/2024 a les 22:02h

Mushka i Bad Gyal
Mushka i Bad Gyal
Posa’t romàntica, posa’t satànica...”. Fa dues setmanes setmanes que aquests versos ja ressonen en molts de nosaltres, des que les germanes Farelo van compartir-ne un fragment a xarxes socials —i malgrat que TikTok n’acabés esborrant el vídeo—. Però ara ja és aquí l’esperadíssima col·laboració entre les germanes Alba i Irma Farelo, Bad Gyal i Mushka. S’ha demanat i se’ls ha preguntat diverses vegades a una i altra, però les maresmenques han guardat el secret fins a descobrir, per fi, “SexeSexy”.
 

“SexeSexy” és un dancehall enganxós que aconsegueix unificar la sonoritat de totes dues artistes. I és que si Mushka havia de fer un dancehall, qui millor amb qui col·laborar que la reina catalana en el gènere, la seva pròpia germana Bad Gyal. Per a la producció, en aquesta ocasió, ha comptat amb Bexnil, que malgrat no ser el productor habitual de la vilasserenca —que és Roots—, ja havia treballat en el disc de SexySensible als temes “Xarnega” i “Habibi”.
 
Més enllà de l’estil, el tema, ja en el seu títol, remet a la sexualitat de la qual les germanes Farelo parlen amb naturalitat en les seves cançons.  “La meva generació no ha tingut una educació sexual plena i completa, però jo sempre he viscut en un entorn molt sa i bo, que ha normalitzat parlar d’aquests temes. Hi ha gent amb menys sort que no pot parlar de sexe amb tanta llibertat, és un privilegi sentir-me lliure amb mi mateixa”, afirmava Mushka a Enderrock respecte a l’educació sexual rebuda. Tot i això, la cantant matisava que no té la intenció de mostrar una reivindicació massa explícita ni directa a través de les seves cançons: “Sento que Mushka és rutina, prefereixo que la gent normalitzi les relacions quan escolta les lletres, que ho integri indirectament en la seva vida. Si el públic s’acostuma a escoltar un cert tipus de cançons ja estarà normalitzant qualsevol situació”, assegura.
 
Amb aquest nou llamançament, a més, es resol també la incògnita darrere de la impossibilitat de poder escoltar “SexeSexy” a Spotify, teòricament inclòs al nou disc que Mushka va publicar el gener —SexySensible (Dale Play Records, 2024)–, però que fins ara s’ha mantingut ocult. La petita de les Farelo, i plenament conscient de l’expectació d’una col·laboració amb la seva germana i de l’èxit internacional de Bad Gyal, va optar per guardar-se la cirereta del pastís per més endavant. Una estratègia que podria servir tant per revitalitzar el disc dos mesos més tard, com per poder-lo haver deixat respirar per si sol, sense que quedés eclipsat per aquest sol senzill. I és que, de fet, just una setmana més tard, també Bad Gyal treia nou treball, el més llarg de la seva trajectòria: La joia (Universal Music Latino, 2024). “SexeSexy” és, a més, la segona cançó en què escoltem Bad Gyal cantant en català —l’altre és “Yo sigo iual” (2018)— des dels seus inicis amb “Pai” o “Indapanden”.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mushka, Bad Gyal, actualitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.