estrenes

Dàmaris Gelabert canta a la felicitat compartida

La cantant presenta una de les cançons que formaran part de l'EP especial de l'espectacle 'Soc feliç', que es podrà gaudir al Poliorama els diumenges de març

| 27/01/2021 a les 16:30h

Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert | Arxiu de l'artista
Dàmaris Gelabert celebrarà el solstici de primavera repartint felicitat al teatre Poliorama de Barcelona. L'artista hi presentarà la versió renovada de l'espectacle musical Soc feliç -l'estrena del qual es va veure interrompuda el 2020 a causa de la covid-19- els diumenges 14, 21 i 28. A més, a l'espectacle s'hi inclouen un grapat de cançons inèdites que Gelabert ha creat per a l'ocasió, que s'inclouran en un EP especial titulat amb l'homònim Soc feliç (Tot Sona Records) que sortirà a la llum aquest mateix divendres. Per amollar l'espera, però, hem aconseguit obtenir en exclusiva una de les melodies que en formaran part: "Soc feliç, si tu ets feliç". 



La cançó és l'escollida per obrir l'àlbum del musical Soc feliç, i una de les que Dàmaris Gelabert interpretarà juntament amb la simpàtica i fidel Caterina i un virtuós David Cuspinera a l'espectacle al Poliorama. L'argument del xou és un homenatge a les arts escèniques: música, circ, titelles, dansa... i a la màgia del teatre, on tot és possible. 

Com no podia ser d'altra manera, la música esdevé el fil conductor de l'espectacle, amb unes interpretacions farcides de sorpreses, tot plegat a càrrec d'una petita orquestra dirigida per Àlex Martínez. Més enllà del component musical, l'argument gira també entorn a temàtiques com l'amistat, l'entrega als altres o la capacitat humana de redreçar-se dels camins equivocats, així com l'amor a la cultura, el teatre i la mateixa música.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, teatre, dàmaris gelabert, poliorama, sóc feliç, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.