estrenes

Dan Peralbo i El Comboi disparen una cançó d'amor interclassista

Estrenem «Bang bang bang», el primer tema del nou àlbum del quartet, amb la producció de Cala Vento

| 12/01/2024 a les 11:30h

Dan Peralbo i El Comboi a «Bang Bang Bang»
Dan Peralbo i El Comboi a «Bang Bang Bang»
Són dos ja els treballs que ha publicat Dan Peralbo i El Comboi des que van guanyar el concurs Sona9 el 2021. Ara, però, la banda de Torelló enceta una nova etapa en companyia de Cala Vento a la producció i en l'edició d'un nou disc a través del seu segell, Montgrí. Avui estrenem el videoclip del primer avançament que ens en fan, "Bang bang bang".


Descarats, divertits, rockers i, sobretot, ben avinguts. Així és Dan Peralbo i El Comboi i així és "Bang bang bang", una cançó que ens parla d'una història d'amor interclassista, en què el protagonista, que hauria "d'haver nascut ric amb una casa a Cadaqués", es fixa en una noia de bones dents de l'upper Diagonal -popularment coneguda com la zona de barcelonins adinerats-. La història, a més, també serveix al grup per ironitzar sobre les classes altes, però també sobre si mateixos, admetent entre els cors de la cançó que, en realitat, "és pura enveja".

La cançó és la primera mostra del futur treball dels de Torelló, amb el duet empordanès Cala Vento a la producció. El videoclip que l'acompanya, i que mostra el quartet enrolat en estereotips de classe, és obra de Futuro, que formen els realitzadors Martí Colomer i Nil Pagès, i també compta amb Anaïs Loran (estilisme), Yannick Palahí (direcció d'art), Joan Agramunt (DOP) i Aleix Planes (grafismes).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Dan Peralbo, Dan Peralbo i el Comboi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.