Jordi Martí Fabra | Actualitzat el 21/05/2012

Sons de la Mediterrània

Si fa deu anys m’haguessin dit que hi hauria una revista amb les portades dedicades a l’Orquestra Àrab de Barcelona, Aynur, Música Nostra, Carlos Gardel i Josep Samitier, Ai Ai Ai, Rokia Traoré, Biel Majoral, Marina Rossell, Mara Aranda, Joan Isaac i Luis Eduardo Aute, Xesco Boix, Souad Massi, Carles Santos i Pep Gimeno ‘Botifarra’, Sílvia Pérez Cruz, Cesaria Évora, Raimon i Salvador Espriu, Josep Farré 'Ferrets', Rim Banna, Efrén López, Morente, Miquel Gil, Carles Dénia, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, un segador estampat en una paret, Pascal Comelade, Sant Rorro patró dels borratxos i Georges Moustaki, no m’ho hauria cregut mai.
Moltes gràcies a tots ells, doncs, i sobretot moltes gràcies a Donat Putx i a Ferran Riera, dos periodistes de veritat. A partir d’ara, la revista Sons seguirà per camins més lliures i arriscats. D’una manera o altra, seguirem informant.

 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Autor
Jordi Martí Fabra

Periodista d'Enderrock, 440Clàssica i Sons de la Mediterrània. Col·labora als programes de Ràdio 4 Tradicionàrius i Club Trébol. Escriu el bloc Històries del sud

Altres articles d'aquest autor
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]