Jordi Martí Fabra | Actualitzat el 25/09/2012

El paradís a Banyoles

No sé com s'ho fan, però les Joventuts Musicals de Banyoles es munten unes programacions de conya. Moltes institucions més aparents, amb molts més recursos i la seu en poblacions molt més grans, en podrien aprendre.
Jo sempre em fixo en els butlletins que envien, perquè s'hi amaguen sorpreses com aquesta: el 6 d'octubre Carles Dénia presentarà a l'Auditori de l'Ateneu el disc El paradís de les paraules (Comboi, 2011) acompanyat d'Albert Sanz (piano), Efrén López (cordes i percussió), Cristóbal Rentero (cordes i guitarró), Aleix Tobias (percussions), Mario Mas (guitarra i llaüt) i Guillem Aguilar (baix, mandola i percussió). Costa imaginar una concentració més alta de talent en un escenari.
En un estat amb unes estructures culturals decents, El paradís de les paraules hauria estat tot un esdeveniment, un revulsiu, una il·luminació. Però malauradament els desitjos són uns i la fosca realitat és una altra.
FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Autor
Jordi Martí Fabra

Periodista d'Enderrock, 440Clàssica i Sons de la Mediterrània. Col·labora als programes de Ràdio 4 Tradicionàrius i Club Trébol. Escriu el bloc Històries del sud

Altres articles d'aquest autor
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]